Servicii

Știm cât de greu este să găsești oamenii de încredere care să se ocupe de autoturismul tău. Din acest motiv Letady are mereu porțile deschise și pentru tine!

contactează-ne află mai multe
Ca nou

Vopsitorie

Ai un vis?

Sau îți dorești o reîmprospătare?

Letady îți oferă soluții complete de vopsitorie, începând de la chituri, fullere, până la lacuri și vopsele. Suntem dotați cu o secție de vopsitorie, în cadrul căreia vei găsi o cabină de vopsit. Ne ocupăm inclusiv de operațiile specifice de întreținere a autoturismelor, dar și de procesele de vopsire parțială sau totală.

Paletele noastre de culori sunt speciale, punându-ți la dispoziție orice nuanță îți dorești, fie cu efect de cupru, crom sau magic colors. Iar dacă ai o mașină de epocă pe care nu o poți încredința oricui, atunci Letady este locul potrivit unde poți să-i redai viață.

Pregătirea autoturismului pentru vopsire se realizează într-o zonă specială, dotată cu filtre și grupuri de aspirație. Service-ul nostru auto are toate dotările necesare ca proiectul tău să devină realitate.

contactează-ne acum
Mai puternic

Tinichigerie

Mașina ta

Are nevoie de o reparație?

Serviciile de tinichigerie Letady care se realizează în cadrul service-ul nostru, îți vor consolida rezistența structurii metalice a partenerei tale de drum. Toate formalitățile au loc într-un spațiu dedicat, dotat cu cele corespunzătoare pentru a-ți depăși așteptările.

Atelierul nostru de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare îndreptării elementelor de caroserie și intervențiilor care au loc pe structura de rezistență a vehiculului.

Pentru a evita pe cât posibil sudura, soluția pe care noi am ales-o este deformarea la rece. Aceasta se realizează cu ajutorul unor echipamente speciale și atenției profesioniștilor noștri.

contactează-ne acum
Până la cel mai mic detaliu

Mecanică generală

Mecanicii tăi

Îi găsești la Letady

Service-ul nostru este dotat cu toate uneltele și echipamentele potrivite pentru a duce mecanica la un nivel înalt de profesionalism. Problemele autovehiculului tău le vom soluționa în cel mai scurt timp cu putință și suntem siguri că-ți vom întrece așteptările.

Însă, mecanica nu ține doar de acele lucruri care îți pot strica ziua, ci și de părțile mai solicitante, ce necesită o atenție deosebită o dată la ceva timp. Ne ocupăm și de schimburile de ulei, filtre, saboți frână, cilindrii frână, cabluri frână, etrieri, de îngreunările care pot apărea datorită curelei de distribuție, de transmisie și multe alte „consumabile” care trebuie să fie schimbate la timp.

contactează-ne acum
Confort

Climatizare auto

Simte-te confortabil

Chiar și în drum spre servici

Serviciile de climatizare auto Letady îți oferă confortul necesar chiar dacă ai de mers la un drum lung sau doar până la magazin. Climatizarea auto este un factor esențial pentru o călătorie confortabilă, indiferent de temperaturile de afară.

Vom începe verificarea instalației de aer și climatizare, curățarea instalației de aer condiționat și climatizare, unde vom îndepărta umiditatea și impuritățile datorate depunerilor de ulei.

În cele din urmă, vom încărca instalația cu refrigerant și ulei, în funcție de specificațiile producătorului mașinii tale. Desigur, înlocuim filtrele uzate și reparăm sistemul electric atunci când este cazul.

contactează-ne acum
Povești de succes

Pentru că au avut încredere în noi

Recomand cu încredere. Servicii de calitate, prețuri bune, oameni serioși și pricepuți. Am colaborat tot timpul foarte frumos.

Sandor T.

Atelier curat, promți, prețuri bune, ambiență plăcută. Recomand.

Radu C.

Recomand cu încredere. Experiență plăcută, servicii prompte și de calitate, mecanici profesioniști.

Denisia P.

Un service de nota 10 din toate punctele de vedere! Calitate înaltă, profesionalism și seriozitate sunt cuvintele care caracterizează acest service! Recomand cu cea mai mare încredere!

Florin S.

A fost revopsită bara față, a ieșit atât îmbinările, cât și culoarea perfectă. Recomand, nota 10!

Victor S.

Am observat înaintea unui drum lung că becul de pe dreapta (faza scurtă) și cel din spate stânga (poziție) nu mai funcționează. Am mers la acest service unde domnul Nicoară le-a schimbat foarte repede, eu fiind pe grabă. Raport calitate/preț excelent, îi recomand cu mare drag.

Bianca S.

Te așteptăm cu brațele deschise

Indiferent de ceea ce-ți dorești, ne vom ocupa cu profesionalism.

Ești gata de o schimbare? Contactează-ne chiar acum!