Despre noi

Letady este service-ul tău auto din Baia Mare. Ne poți găsi oricând ai nevoie de o reîmprospătare a partenerei tale de drum!

contactează-ne află mai multe
Experți în autovehicule

Echipa ta

Mecanicii buni sunt foarte greu de găsit, iar când ai dat de ei nu-i poți lăsa să plece. Așa ne dorim să fim și noi pentru tine, pentru toți cei care ne trec pragul.

Încă de la începuturile Letady, am pus accent pe educația noastră ca profesioniști, ca astăzi să-ți putem oferi o gamă variată de servicii care să-ți depășească așteptările.

Aproape de comunitate

Îndeplinim nevoile autovehicului tău

Misiunea Letady este de a deveni partenerul tău de încredere în orice problemă sau idee ai avea legată de mașina ta. Ne-am angajat să-ți oferim mereu servicii auto de o calitate înaltă, bazate pe integritate, transparență și angajament.

Credem cu tărie că procesele prin care trece autovehiculul tău trebuie să fie clare și lipsite de surprize. Acolo unde clienții sunt informați de fiecare detaliu legat de mașina lor, se construiește cu încredere un parteneriat de lungă durată.

Inovație și excelență

Pilonul comunității auto

Ne dorim să devenim pilonul comunității auto al orașului nostru, unde fiecare nevoie pe care o ridică un autovehicul să o putem îndeplini negreșit. Dotările service-ului Letady și profesionalismul de care dăm dovadă la fiecare proiect, sunt rețeta noastră pentru succes.

Cu pasiunea pe care o avem pentru domeniul auto și angajamentul pe care ni l-am luat odată ce am pornit la drum, suntem hotărâți să-ți fim aproape indiferent de greutățile pe care le vei întâmpina de-a lungul timpului.

Te așteptăm cu brațele deschise

Indiferent de ceea ce-ți dorești, ne vom ocupa cu profesionalism.

Ești gata de o schimbare? Contactează-ne chiar acum!